PRODUK PENJAGAAN DAN MENGUATKAN KEMALUAN WANITA ( ATASI MASALAH KEPUTIHAN,HAID TIDAK TERATUR,MENGUATKAN TENAGA BATIN WANITA DAN MASALAH KEPUTIHAN)08.02.10

PRODUK WANITA MATI PUCUK / PRODUK TENAGA BATIN WANITA

PRODUK INI JUGA BERFUNGSI
- MENEGANG PAYUDARA YANG KENDUR
- MEMBESARKAN PAYUDARA
- MERAPATKAN KEMBALI VAGINA YANG KENDUR
- MENGURANGKAN RASA GELI KETIKA BERSAMA
- MENAMBAH KESEDAPAN KETIKA MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS BERSAMA SUAMI
- MENAMBAH KESEDAPAN KETIKA ZAKAR MENUSUK KEDALAM FARAJ


Bila di sebut mati pucuk, kita tunding jari pada kaum Adam sahaja, tetapi wanita juga mengalami mati pucuk, ish…ish marah kaum Hawa bila saya kata begitu. Apa yang menarik mati pucuk dikalangan kaum wanita adalah lebih tinggi berbanding kaum lelaki. Ambui…ambui doc ni meraban ke ? mesti la kaum wanita akan kata begitu kan…. Percaya ke tidak percaya fakta dari kajian menunjukkan lelaki hanya mewakili 31 peratus sementara wanita 43 peratus yang mengalami masalah disfungsi seksual.

Simptom Female Sexual Dysfunction (FSD) atau Disfungsi Seksual Wanita ialah seperti ketiadaan libido (kehendak seksual), sukar untuk merasa berahi dan kesakitan sewaktu melakukan hubungan intim.

Punca atau atau sebab-sebab terjadinya FSD ?

Secara psikologi punca-punca terjadi FSD adalah diakibatkan oleh …. pasangan yakni suami , baru nak tunding jari kat kaum isteri tetiba suami pula jadi punca… ni yang payah kan tetapi itulah hakikatnya. Akibat dari kelemahan seksual si suami seperti mengalami ED (mati pucuk) dan mengalami pancutan ejakulasi terlalu cepat sehingga isteri merasa tidak ada kepuasan kepada hubungan seksual tersebut lalu menjurus kepada FSD. Kalau tak percaya sila baca kajian yang di siarkan di Utusan Online pada link diatas.

Rawatan

Pelbagai ubat dan penawar boleh didapati dipasaran, cuma yang selamat atau tidak selamat sahaja menjadi persoalanya. Pil biru yang amat popular di katakan berkemampuan untuk “mati atas perut” sewaktu bersama. Reputasinya amat baik untuk membantu masalah ED namun kesan sampingannya aduhaiii… amat menakutkan.

Remedi Homeopati Untuk FSD & ED

Seperti gambar di atas yang berlabel biru bernama Tunera Gold with Ginko Biloba dan yang berlabel hijau Damiana Gold yang telah lama berada dipasaran dan telah mampu merawat ED walaupun mengambil sedikit masa. Sekiranya isteri anda mengalami FSD berkemungkinan anda mengalami ED juga , tahap ED anda berkemungkinan masih mampu melakukan hubungan seksual cuma pancutan terlalu awal menjadikan isteri anda secara psikologi menjurus FSD. Oleh itu saya mencadangkan isteri dan suami mengambil remedi dan harapan malam anda sentiasa seperti MALAM PERTAMA layaknya.

Herba Homeopathy yang dirumus dalam persediaan Tunera Gold with Ginko Biloba adalah hampir sama dengan tetapi perbezaannya Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai Pulsatila dan Ginko Biloba. Hasil uji kaji makmal remedi ini amat selamat dan bebas dari bahan logam berat (heavy metals) , bukan kumpulan rock tau tetapi bahan-bahan merbahaya seperti Arsenic , Cadmium , Lead dan Mercury.

Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai esan terapuetik seperti berikut bila anda mengamalkan,

  • Menambah baik libido yang hilang
  • Menambah baik simptom kekeringan di vagina sewaktu bersama
  • Menambah baik stamina dan mengurangkan kelesuan
  • Menambah kesuburan
  • Menjadikan klitoris merasa lebih sensasi sewaktu hubungan intim
  • Bertindak menjadi remedi diet, kerana bila mengamalkan Tunera Gold with Ginko Biloba anda akan merasa lambat lapar.

Harga

Harga Tunera Gold with Ginko Biloba ialah RM170 sebotol didalam botol 50ml yang cantik seperti didalam gambar , pakej untuk suami dan isteri yang ingin membeli sekaligus saya menawarkan promosi terhad RM295 termasuk penghantaran. Anda jimat RM45 … apa lagi pesanlah sekarang ….:)

CARA MEMESAN

SILA TAIP

Tunera Gold | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

DAN HANTAR KE

0125806029

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI

SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS

NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT

MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH

ATAU

SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

PETUA PERCUMA UNTUK WANITA:

1. Ada terdapat pada setengah perempuan manakala keluar maninya berbaung maung, boleh memeningkan kepala. Sedangkan air mani perempuan itu boleh menjadi harum jika dibuat sedikit ikhtiar dan diusahakan. Iaitu perah limau kapas di dalam gelas ditaruhkan sekadar gula batu dibancuh dengan air hangat. Dibuat minum selama 3 pagi atau pun pada bila-bila masa sahaja. Insyaallah ada perubahan.

Kata org tua : Makan buah-buahan juga boleh membuat air mani jadi harum terutama untuk lelaki.

2. Bertenang Ketika Memulakan Jima
Apabila suami mahu menusukkan zakarnya kedalam faraj isteri, bertenanglah dan sama-samalah dengan suami membaca Bismillah.Ketenangan ini penting bagi penghayatan rasa, dan InsyaAllahisteri akan merasa lebih nikmat dan mudah mencapai kepuasan.Rasulullah s. a. w. sendiri berpesan kepada isteri-isterinya agar bertenang ketika itu. Menurut riwayat Al-Khatib danUmmu Salmah, Rasulullah menutup kepalanya, dan membisikkankepada isterinya engkau dengan tenang.

3. Menghisap Lidah Tanda Menyerah Sepenuhnya
Dari riwayat Abu Daud: Sesungguhnya Rasulullah s. a. w. ada mencium Siti Aisyah serta menghisap lisannya (lidahnya). Bukan saja menghisap lidah itu sunat dilakukan ketika berlangsungnya jimak kerana mengikut cara Rasulullah s. a. w., ia juga akan membantu suami agar tahan jimak dan menghebatkan kenikmatan pada wanita kerana bersatunya nafas, kenikmatanyang dirasa itu berganda hebatnya berbanding jika tidak dilakukan hisapan lidah, malah ia juga adalah tanda bahawa isteri menyerahkan jiwanya dan raganya untuk dijima oleh suaminya. Untuk melakukan ini eloklah isteri menjaga kebersihan mulutnya, begitu jugalah bagi pihak suami.

PETUA PERCUMA MENJAGA KEMALUAN WANITA:

1. Mengemut Ketika Buang Air Kecil
Bila buang air kecil, kemutkan faraj agar air kencing tertahan, kemudian lepaskan, ulangi 10 kali sekurang-kurangnya dengan pantas.Dalam masa yang sama, tarik otot-otot perut. Ini menolong mengawal pundi-pundi kencing yang lemah, menguatkan otot-otot kemaluan dan mempertingkatkan tenaga jima.

2. Menyusukan Anak Menyempitkan Faraj
Menurut Dr. Edwin Flatto, terdapat hubungan fisiologikal antara payudara dan otot-otot faraj. Wanita yang menyusukan anak bukan saja kurang kemungkinan diserang barah buah dada dan barah rahim, tetapi setiap kali dia menyusukan anak dengan payudaranya, otot faraj akan menguncup. Ini menolong otot faraj untuk kembali mengecil dan tegang seperti sebelum melahirkan.

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

AZHAAN BROTHERS SHOPS = UBAT KUAT WANITA07.02.10

PRODUK WANITA MATI PUCUK / PRODUK TENAGA BATIN WANITA

PRODUK INI JUGA BERFUNGSI

- MENEGANG PAYUDARA YANG KENDUR
- MEMBESARKAN PAYUDARA
- MERAPATKAN KEMBALI VAGINA YANG KENDUR
- MENGURANGKAN RASA GELI KETIKA BERSAMA
- MENAMBAH KESEDAPAN KETIKA MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS BERSAMA SUAMI
- MENAMBAH KESEDAPAN KETIKA ZAKAR MENUSUK KEDALAM FARAJ


Bila di sebut mati pucuk, kita tunding jari pada kaum Adam sahaja, tetapi wanita juga mengalami mati pucuk, ish…ish marah kaum Hawa bila saya kata begitu. Apa yang menarik mati pucuk dikalangan kaum wanita adalah lebih tinggi berbanding kaum lelaki. Ambui…ambui doc ni meraban ke ? mesti la kaum wanita akan kata begitu kan…. Percaya ke tidak percaya fakta dari kajian menunjukkan lelaki hanya mewakili 31 peratus sementara wanita 43 peratus yang mengalami masalah disfungsi seksual.

Simptom Female Sexual Dysfunction (FSD) atau Disfungsi Seksual Wanita ialah seperti ketiadaan libido (kehendak seksual), sukar untuk merasa berahi dan kesakitan sewaktu melakukan hubungan intim.

Punca atau atau sebab-sebab terjadinya FSD ?

Secara psikologi punca-punca terjadi FSD adalah diakibatkan oleh …. pasangan yakni suami , baru nak tunding jari kat kaum isteri tetiba suami pula jadi punca… ni yang payah kan tetapi itulah hakikatnya. Akibat dari kelemahan seksual si suami seperti mengalami ED (mati pucuk) dan mengalami pancutan ejakulasi terlalu cepat sehingga isteri merasa tidak ada kepuasan kepada hubungan seksual tersebut lalu menjurus kepada FSD. Kalau tak percaya sila baca kajian yang di siarkan di Utusan Online pada link diatas.

Rawatan

Pelbagai ubat dan penawar boleh didapati dipasaran, cuma yang selamat atau tidak selamat sahaja menjadi persoalanya. Pil biru yang amat popular di katakan berkemampuan untuk “mati atas perut” sewaktu bersama. Reputasinya amat baik untuk membantu masalah ED namun kesan sampingannya aduhaiii… amat menakutkan.

Remedi Homeopati Untuk FSD & ED

Seperti gambar di atas yang berlabel biru bernama Tunera Gold with Ginko Biloba dan yang berlabel hijau Damiana Gold yang telah lama berada dipasaran dan telah mampu merawat ED walaupun mengambil sedikit masa. Sekiranya isteri anda mengalami FSD berkemungkinan anda mengalami ED juga , tahap ED anda berkemungkinan masih mampu melakukan hubungan seksual cuma pancutan terlalu awal menjadikan isteri anda secara psikologi menjurus FSD. Oleh itu saya mencadangkan isteri dan suami mengambil remedi dan harapan malam anda sentiasa seperti MALAM PERTAMA layaknya.

Herba Homeopathy yang dirumus dalam persediaan Tunera Gold with Ginko Biloba adalah hampir sama dengan tetapi perbezaannya Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai Pulsatila dan Ginko Biloba. Hasil uji kaji makmal remedi ini amat selamat dan bebas dari bahan logam berat (heavy metals) , bukan kumpulan rock tau tetapi bahan-bahan merbahaya seperti Arsenic , Cadmium , Lead dan Mercury.

Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai esan terapuetik seperti berikut bila anda mengamalkan,

  • Menambah baik libido yang hilang
  • Menambah baik simptom kekeringan di vagina sewaktu bersama
  • Menambah baik stamina dan mengurangkan kelesuan
  • Menambah kesuburan
  • Menjadikan klitoris merasa lebih sensasi sewaktu hubungan intim
  • Bertindak menjadi remedi diet, kerana bila mengamalkan Tunera Gold with Ginko Biloba anda akan merasa lambat lapar.

Harga

Harga Tunera Gold with Ginko Biloba ialah RM170 sebotol didalam botol 50ml yang cantik seperti didalam gambar , pakej untuk suami dan isteri yang ingin membeli sekaligus saya menawarkan promosi terhad RM295 termasuk penghantaran. Anda jimat RM45 … apa lagi pesanlah sekarang ….:)

untuk tempahan produk klik buton di bawah

INFO PERCUMA BUAT PENGUNJUNG AZHAAN BROTHERS

TANDA-TANDA LELAKI MATI PUCUK DAN FAKTA TENTANG LEMAH TENAGA BATIN

Masalah mati pucuk ini biasanya berlaku bagi mereka yang berusia 40 tahun ke atas.Ia juga mungkin disebabkan jika individu tersebut mengalami kemalangan.Ini adalah kerana saluran darah di bahagian zakar mereka tersumbat.

Syarat utama menuju kebahagian perkahwinan ialah melalui mencapai potensi seksual atau kemampuan seks yang didambakan. Ia merupakan syarat paling utama. Kemampuan seks seorang suami memegang peranan penting dalam usaha membina kerukunan dan kebahagiaan rumahtangga.

Sebaliknya kehancuran rumahtangga yang disebabkan kerana tiadanya potensi seksual suami berpunca setelah adanya perjuangan yang memberikan hak dan peranan yang sama pada wanita dalam bidang seks.

Mati pucuk adalah cacat seks yang mengakibatkan seseorang tidak mempunyai keupayaan untuk bersetubuh. Mati pucuk ini merupakan kecacatan yang serius iaitu boleh menghancurkan perkahwinan kerana pasangan tidak dapat menghasilkan keturunan.

Orang lelaki yang tidak mampu melaksanakan persetubuhan disebut impoten apabila batang zakarnya lembik. Kalau dalam bahasa Arab disebut “Unnah” atau dalam bahasa kita sebagai “mati pucuk” pada batang zakarnya.

Hendaklah dibezakan antara impoten dan lemah zakar. Impoten adalah orang yang tidak mampu melakukan persetubuhan di mana batang zakarnya lemah, tidak boleh berdiri. Tetapi ia tetap mempunyai nafsu berahi yang amat besar. Sedang orang yang lemah zakar adalah orang yang mempunyai potensi seksual namun ia dingin sekali nafsunya untuk berhubung kelamin.

Dalam hal ini terdapat tingkat kemampuan seks, iaitu ada orang yang potensi seksualnya sederhana sahaja. Ada yang potensi seksual sangat besar dan ada pula yang sangat dingin.

Impotensi dapat dibahagikan kepada dua kategori iaitu:

Mati pucuk

Mati pucuk organik disebabkan oleh sesuatu penyakit dalam badan
ataukerana gangguan jasmaniah.

Lemah Zakar

Lemah zakar bererti tiadanya kesanggupan melakukan seks akibat gangguan mental.

Sebab-sebab mati pucuk organik antara lain adalah disebabkan berikut:

Setiap penyakit yang mempengaruhi bahagian kelamin seperti radang pada bahagian kelamin internal, kelenjar prostat yang lembik dan membengkak, bahagianvesicula seminalis di mana terdapat semen disimpan, tumor

Penyalahgunaan ubat-ubatan, alkohol, bius dan nikotin rokok dan sejenisnya Menyebabkan merosotnya daya seks.

Tekanan darah yang rendah dan penyakit kencing manis, boleh menjadikan seseorang mati pucuk.

Gaya hidup seseorang yang tidak sihat sejak lahir walaupun ini jarang berlaku adalah sebab terjadinya mati pucuk organik.

Umur tua juga akan mempengaruhi kemampuan untuk melakukan hubungan
kelamin sama ada boleh atau tidak.

Kebiasaan masturbasi (melancap) ie. Memuaskan nafsu seks dengan tangan akan menyebabkan mati pucuk.

Keletihan yang berlarutan juga menyebabkan mati pucuk.

Coitus interuptus atau persetubuhan terputus boleh menyebabkan seseorang mati pucuk. Cara ini menimbulkan radang pada vesikula seminalls.

Kesihatan yang terganggu berpunca dari penyakit-penyakit yang berkaitan dengan darah, jantung atau ginjal pun boleh mengurangi dorongan seks yang akhirnya berubah menjadi mati pucuk.

Lemah zakar disebabkan oleh:

Takut kalau isteri hamil merupakan sebab yang menyebabkan impotensi.

Orang yang bersetubuh dengan disertai rasa takut mendapat anak akan menyebabkan daya ereksi menjadi lemah.

Rasa jijik dari salah satu pihak boleh melenyapkan dorongan seksual suami.

Mengalami tekanan hidup seperti rugi dalam perniagaan, tekanan dan kegelisahamengenai pekerjaan mengganggu daya keinginan seks.

Rasa takut, muak dan bimbang dapat menurunkan daya keinginan seks.

Pada dasarnya gangguan mental adalah punca berlakunya lemah zakar.

Lelaki yang lemah zakar alat kelaminnya kelihatan normal.Tetapi tetapi batang penisnya tidak dapat bereksi sehingga tidak dapat menembus di dalam liang faraj waktu bersetubuh. Hal ini seterusnya boleh mengakibatkan gangguan jiwa.

Mati pucuk dan lemah zakar adalah dikategorikan sebagai suatu penyakit. Maka hendaklah berusaha menyembuhka. Usaha penyembuhan merupakan langkah yang baik. Dengan dapat mengatasi mati pucu dan lemah zakar bayangan kelam yang selama ini menghantui setiap pasangan suami-isteri akan bertukar menjadi sinar cerah.

Usaha menyembuhkan mati pucuk lebih mudah diatasi daripada lemah zakar. Usaha penyembuhannya mesti dilakukan secepat mungkin sebelum boleh mencapai tahap kronik. Ilmu kedoktoran menemui cara-cara yang sangat efektif untuk menyembuhkan mati pucuk ini. Di antara cara-caranya ialah melakukan pembedahan, menyuntik hormon kelamin lelaki yang sudah dimurnikan dan merawat menggunakan ubat-ubatan tradisional.

Pendek kata berkat kemajuan ilmu kedoktoran masa kini, masalah mati pucuk sudah dapat dikenalpasti dan diberi diagnosis iuntuk diatasi. Jadi kita usah berputus-asa bila dapat penyakit asal berikhtiar secepat mungkin dan berusaha dengan bersungguh-sungguh.

Cara mengatasi lemah zakar antara lain dengan melakukan penyelidikan latar belakang sejarah seseorang dari awal sehingga mendapat dari lemah zakar. Pekerjaan seperti ini harus ditangani oleh seorang ilmu kejiwaan Dan ini bererti penyelidikan dilakukan ke atas latar belakang kejiwaan pesakit itu.

Setelah melalui analisa yang mendalam ini dan diketemukan sebab-musababnya sesorang menjadi lemah zakar (iaitu ketakutan, atau kurang adanya kepercayaan akan kebolehan seseorang melakukan seks atau rasa muak terhadap perilaku isteri terhadap dirinya dan lain-lain lagi) sikap keterbukaan suami-isteri di dalam usaha menyembuhkan lemah zakar di hadapan doktor yang memeriksanya adalah perlu sekali. Jangan sekali-kali menyembunyikan masalah-masalah yang dirasakan mengaibkan daripada doktor pakar jiwa. Terangkan satu persatu masalah yang dihadapi.

Lemah zakar memerlukan usaha yang sabar dan lama. Tetapi usaha itu lebih cepat berhasil jika ada bantuan dari pihak isteri yang menjadi teman suami dalam hubungan kelamin. Dorongan isteri, kehalusan budinya, kesabarannya akan mempercepatkan proses pemulihan lemah zakar suaminya.

sumber :majalah timang

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

APAKAH tanda-tanda seseorang itu mengalami masalah mati pucuk? Adakah ia boleh diubati dan bolehkah seseorang lelaki mati pucuk mendapat zuriat?

KHAIRI,Skudai, Johor

———————————

MATI pucuk berlaku apabila lelaki mengalami rangsangan seksual tetapi zakarnya tidak menunjukkan sebarang respon atau dalam erti kata lain tidak menegang atau tiada ereksi.

Jika ia berlaku sekali-sekala, ia dikenali sebagai disfungsi erektil peringkat pertama. Jika kekerapannya semakin banyak adalah disfungsi erektil peringkat pertengahan dan jika terus berlaku, itu adalah mati pucuk tetap atau impotensi.

Ada juga mati pucuk yang berlaku secara tiba-tiba. Itu mungkin akibat tekanan psikologi atau perasaan. Jika berlaku secara berperingkat, ia mempunyai kaitan dengan masalah kesihatan seperti kencing manis, darah tinggi, jantung atau pengambilan ubat darah tinggi.

Gaya hidup tidak sihat seperti merokok, mengambil minuman keras, tidak bersenam, obesiti dan tekanan juga adalah penyebab permasalahan ini.

Lelaki yang mengalami masalah mati pucuk tidak mampu bersetubuh dengan pasangan dan tentu tidak dapat menyalurkan air mani ke dalam faraj, kecuali jika dia dapat mengeluarkan air mani ke dalam bekas dan dimasukkan ke dalam faraj. Jika demikian, kemungkinan kehamilan berlaku ada. Jadi, lelaki mati pucuk sebenarnya masih mampu mencapai ejakulasi jika dia klimaks.

Mati pucuk berlaku apabila pengaliran darah ke dalam otot zakar tidak lancar. Jadi, otot zakar tidak padat dan tiada ereksi. Apabila pengaliran darah ke dalam otot zakar cukup, maka ereksi akan menjadi dan kekal.

Urutan tidak akan mengakibatkan pengaliran darah ke dalam otot zakar. Ia hanya merangsangkan urat saraf dan mengakibatkan zakar memejal (bukan keras!!).

Jadi ia bukanlah rawatan berkesan. Langkah terbaik ialah dengan rawatan moden seperti menggunakan alat pam vakum yang boleh menyedut darah masuk ke dalam otot. Suntikan ubat ‘vasodilator’ yang boleh mengembangkan salur darah juga boleh digunakan selain pengambilan ubat PDE-5 seperti Viagra, Levitra dan Cialis. Ia melegakan otot zakar dan memudahkan ereksi berlaku dengan kemasukan darah yang banyak apabila lelaki itu terangsang.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

  • You Avatar
  • Maaf jika gambar dalam blog ini agak keterlaluan, ianya hanya untuk tujuan perubatan

  • Wak-Doyok-Mohammad-Azwan-Shah-for-Fairuz-Ramdan
  • Anda Boleh Cek Tarcking Number Poslaju Produk Yang Telah di Pos Disini

    Tracking No 14/2/2014

    EF213551268MY - Nurul hidayah
    EF213551325MY - Azmira bt. Mohamed Daud
    EF213551311MY - Nurliyana Mohd Noor
    EF213551308MY - Rosni Abd. Ghani
    EF213551299MY - Fadlullah Yusop
    EF213551285MY - Mazni Suhana Hj Mahali
    EF213551387MY - Noratika Marsat
    EF213551360MY - Ilyana Ismail
    EF213551356MY - Normah Mohd Yusof
    EF213551342MY - Nurul Madhirah Rosli
    EF213551339MY - Hasbullah Husin
    EF213551373MY - Sariah Simat
    EF213551395MY - Suryani Jaafar
    EF213551400MY - Zenudin Aziz
    EF213551427MY - Zawiyah Yudin
    EF213551413MY - Marzitah
    EF213551271MY - Nurul Izza Osman

  • KEPADA ANDA YANG TELAH MEMBELI PRODUK HOMEOPATHY KAMI BUAT KALI PERTAMA,KEDUA DAN KE TIGA JUTAAN TERIMA KASIH KAMI UCAPKAN.UBAT PALING MUJARAB IALAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI DAN TIDAK PUTUS ASA

  • Pengunjung AZHAAN BROTHERS SHOP Telah Mencecah 35000 Orang Sebulan Dan Sedang Menuju Ke Angka 50,000 Orang Sebulan

  • BE AZHAAN BROTHERS SHOP FANS

  • BERIKUT IALAH SENARAI PRODUK HOMEOPATHY (SILA KLIK GAMBAR UNTUK MELIHAT KETERANGAN PRODUK)

  • KLIK GAMBAR UNTUK PAKEJ JERAWAT EKONOMI PALING LARIS

  • MILIKI BADAN RAMPING DAN SLIM DENGAN PHYTOLACCA AMERICANNA

  • KLIK GAMBAR UNTUK PRODUK MEMBESAR, MEMADAT DAN MEMANTAPKAN PAYUDARA

  • KLIK GAMBAR UNTUK SET RAWATAN RAMBUT GUGUR DAN BOTAK HOMEOPATHY

    http://3.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/TPJJa5RLn8I/AAAAAAAAApg/fA45cJ5F1bU/s1600/bio%2Bbotak%2B200px.JPG
  • Alfalfa Tonic gINSENG uNTUK TAMBAH SELERA MAKAN DAN BADAN KURUS

  • SUSAH NAK BERAK,PERUT SAMPAI KEMBUNG DAN TERPAKSA MENERAN ..klik gambar

    http://www.promosi4u.com/wp-content/uploads/2012/05/774559-500x347.jpg
  • ANDA KURANG DARAH,PENAT MELAMPAU DAN SUSAH TIDOR..? KAMI BANTU ANDA

    http://1.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/S-TuEt4sGXI/AAAAAAAAAek/hHK1g5tVQIk/s1600/vita-c15.jpg
  • RAHSIA ANAK BERJAYA DALAM PEPERIKSAAN

    http://2.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/SwQZlRaWNuI/AAAAAAAAASo/uzQHlhCl-hQ/s1600/Iq+and+eq+Booster.JPG
  • PRODUK PENYAKIT KULIT KRONIK (Psiorasis)

  • ANDA NAK TAHAN LAMA SEBELUM MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS…CUBA YANG NI..

  • CARA MUDAH MILIKI ZAKAR BESAR,KUAT,PANJANG DAN TAHAN LAMA

  • Set Jerawat dan Jeragat ZARRAZ PARAMEDICAL

  • PAKEJ JERAWAT Hepar Sulphuris Calcareum (HSC30)

  • KLIK GAMBAR UNTUK SET HOMEOPATHY KOMPREHENSIF MENGHAPUS JERAWAT & JERAGAT

  • CARA MUDAH BUAT SUAMI PUJI ANDA

  • RAPATKAN KEMBALI FARAJ ANDA SEPERTI ANAK DARA

  • KLIK DISINI UNTUK PRODUK LELAKI PERKASA SEHEBAT VIAGRA

  • JANGAN SAMPAI LELAH MERAGUT NYAWA ANDA

  • PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG AZHAAN BROTHERS SHOP

    JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"
  • PRODUK ANDA AKAN DI HANTAR( COURIER) PADA HARI BEKERJA MENGGUNAKAN KHIDMAT POS LAJU MALAYSIA.PRODUK AKAN SAMPAI DALAM MASA 1 KE 3 HARI.(tidak termasuk cuti am dan cuti umum).
  • UNTUK PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

  • LOKASI PENGUNJUNG

  • KENAPA KITA TAK DAPAT APA YANG KITA INGINKAN DAN TAK CAPAI APA YANG KITA TARGET KERANA KITA TIDAK LAKUKAN PERKARA YANG SEPATUTNYA KITA LAKUKAN SEDANGKAN KITA TAHU PERKARA TERSEBUT AKAN MERUBAH KEHIDUPAN KITA

  • SEBELUM ANDA MEMBELI PRODUK DARI AZHAAN BROTHERS SHOP PASTIKAN ANDA MELIHAT VIDEO DI BAWAH.SEMOGA ANDA SEMBUH DARI PENYAKIT ANDA.PETUA PALING PENTING UNTUK SEMBUH DARI PENYAKIT IALAH KEYAKINAN YANG TIDAK DI TAPI-TAPI DAN KESUNGGUHAN YANG TIADA PUTUS ASA..ANDA PASTI DAPAT MELAKUKANNYA SEPERTI INSAN DI BAWAH.JIKA DIA TIDAK PUTUS ASA KENAPA KITA NAK PUTUS ASA..

  • JIKA ANDA INGINKAN WAJAH YANG CANTIK BERUSAHALAH SEPERTI INSAN DALAM VIDEO INI..SELAGI ANDA BELUM PUTUS ASA SELAGI ITU KECANTIKAN AKAN DATANG PADA ANDA…SAYA TAK KISAH BERAPA BANYAK PRODUK ANDA PAKAI..YANG PENTING BERAPA BANYAK KALI ANDA BANGUN DARI KESEDIHAN MELIHAT WAJAH ANDA BERMASALAH…